Jalkasten suku kokoontui elokuussa 2006

Jalkasten sukuseura kokoontui elokuun puolivälissä sukukokoukseensa Rautalammille, jonne yksi sukuhaara on sijoittunut. Sukuseura on perustettu 1946 ja toimii hyvin aktiivisesti suvun ja sen jäsenten vaiheiden selvittämiseksi ja taltioimiseksi. Sukukirjaan, joka valmistui 1990-luvun alussa, on dokumentoitu suvun vaiheet ja eri sukuhaarat vuoteen 1545 saakka.

Jalkasten sukukokoontuminen yhteiskuva
Vasemmalta ylhäältä: Tarja, Anja, Raku, Kari ja Juha Jalkanen, Anneli ja Pasi Vilhunen, Sanna Hämäläinen, Tuija Kivistö ja Leena Jalkanen.
Keskellä veljekset Olavi, Aake ja Unto Jalkanen.
Edessä Aino Jalkanen.

 

Suvun alkujuuret lähtevät Suonteen rannalta Tenhanniemestä. Jalkalan kylältä on sittemmin yksi haara siirtynyt Vehvilään Lapinjärven rannalle Lammin-Jalkala-nimiselle tilalle. Elokuussa sukukokouksen yhteydessä kokoontuivat nämä Lapinjärven Jalkaset yhteiseen tapaamiseen kotitanhuvilleen ja saivat viettää kauniissa kesäsäässä mukavan sunnuntain. Tilalla asuu vanhin veljeksistä, Aake ja hänen vaimonsa Aino. Tilan hoidosta vastaa heidän poikansa Juha vaimonsa Tarjan kanssa. Toiset veljekset Olavi ja Unto ovat sijoittuneet muualle päin Suomea omien ammattiensa ja työtehtäviensä mukana.

Oheisessa ryhmäkuvassa ovat sukutapaamiseen osallistuneet henkilöt, joita kaikkia yhdistää läheiset muistot tästä kauniista paikasta.

10.9.2006

Unto Jalkanen

Close Menu